Ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Δεξαμενής Μεταμόρφωσης καλεί τα μέλη του τη Κυριακή 31/10/21 και ώρα 10:00πμ στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης για την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη παρουσίας του 50% +1 των ενημερωμένων μελών η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Κυριακή 31/10 ώρα 12:00 με όσα μέλη είναι παρόντα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη του συλλόγου είναι ενήμερα τα 2 τελευταία χρόνια

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι Πέμπτη 28/10 και ώρα 22:00 στο email του συλλόγου aodm1987@gmail.com

Έναρξη εγγραφών 2021-2022

May be an image of text that says 'Έναρξη Προετοιμασίας Γυναικείου Τμήματος Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου Ρ.ΔΕΞΑΜΕΝΗΑ Beach Volley 1987 Έναρξη Προετοιμασίας Παγκορασίδων 1-2-3 Κορασίδων 2-3 Δευτέρα Σεπτέμβρη NOAEEAMENHE ΜΕΤΑΜΟΡΟΩΣΗΣ Έναρξη Προετοιμασίας Κορασίδων 1 Volley Ball Έναρξη Εγγραφών Κοριτσιών από 5 ετών Καθημερινά Στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης (Κορίνθου και Χείρωνος) Έναρξη προπονήσεων Από Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου στις 18:30- 20:30 και Σαββατοκύριακο από 09:00 12:00 Ακαδημιών Τμήματα Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Νεανίδων, Γυναικών, Ενηλίκων Αθλητριών Δευτέρα 30 Αυγούστου Υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Θύμης τηλ: 6907732553 Facebook: www.facebook.com/aodexameni email:aodm1987@gmail.com'

Ενόψει της έναρξης προπονήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου σας το επικαιροποιημένο Προπονητικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης (12.8.21), όπως εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, προβλέπει ότι:

Την πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (μετά την περίοδο των θερινών διακοπών), όλοι οι αθλητές/τριες, τεχνικό προσωπικό της ομάδας, ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid19 της ομάδας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις προϋποθέσεις των διευκρινιστικών οδηγιών της Γ.Γ.Α.

• Αθλητές έως και 17 ετών : self test παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας.

• Αθλητές 18 ετών και άνω : rapid test

• Μέλη της Προπονητικής Ομάδας & Στελέχη Ομάδας: rapid test

Ανακοίνωση Προπονητή Γυναικείου Τμήματος

Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την επιτυχημένη προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη, η οποία αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ομίλου μας. Μαζί της Γυμναστής αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Δημήτρης Διαμαντάρας, ενώ το προπονητικό team πλαισιώνεται με τον φυσικοθεραπευτή Αργύρη Βλαχούτσικο.

Η Έφη Μαρτσουκάκη στην 25ετή καριέρα της ως αθλήτρια του βόλεϊ, έχει κατακτήσει  τέσσερα  Πρωταθλήματα  Α1  με τον Παναθηναϊκό, τρία Πρωταθλήματα Α2 με ΖΑΟΝ, Άγιο Σώστη και ΑΕΚ, δύο πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.

Ως προπονήτρια έχει δουλέψει στα αναπτυξιακά τμήματα του ΖΑΟΝ και του Τυφώνα, στη Γυναικεία ομάδα του Αγίου Στεφάνου όπου έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα Β ΕΣΠΑΑΑ και Α ΕΣΠΑΑΑ, με τη Παλλήνη και τον Άγιο Στέφανο έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Παγκορασίδων. Στον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ με τα αναπτυξιακά τμήματα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ Κορασίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ  Παγκορασίδων 1 και 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Παγκορασίδων 3. Στη Νίκη Αμαρουσίου κατέκτησε πρωτάθλημα Α ΕΣΠΑΑΑ και το κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ, ενώ με την προηγούμενη ομάδα της το ΠΑΚ Χαλανδρίου ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία Γυναικών κατακτώντας το πρωτάθλημα Β Εθνικής κατακτώντας και 2 κύπελλα ΕΣΠΑΑΑ.

Καλώς ήρθες Έφη Μαρτσουκάκη, σου ευχόμαστε Υγεία και μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το πιο κάτω Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες που διοργανώνονται από τη  ΕΟΠΕ, Ενώσεις & ΤΕ, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Επίσης, το εν λόγω πρωτόκολλο περιγράφει τους κανόνες, λειτουργίες και οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Το περιεχόμενο του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της FIVB και CEV.

Υπεύθυνο για την τήρηση των παρακάτω είναι το γηπεδούχο σωματείο ενώ για αγώνες σε ουδέτερη έδρα η Ένωση/ΤΕ ή η ΕΟΠΕ (για Πανελλήνιες διοργανώσεις) 

Ι. Βασικές Αρχές.

 1. Αναφορικά με τις προπονήσεις των ομάδων, ισχύουν τα ειδικά πρωτόκολλα ομαδικών προπονήσεων όπως αυτά ανακοινώνονται από την Ειδική Υγειονομική Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (καταστάσεις εισερχομένων-εξερχομένων, ιατρικές βεβαιώσεις, μέγεθος εγκατάστασης κ.λ.π)
 2. Οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της ΓΓΑ.
 3. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου εκτός αθλητών/ αθλητριών , των 2 Α ! προπονητών και των 2 διαιτητών .

ΑΓΩΝΕΣ

      ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που η ομάδα μετακινείται θα ισχύσουν οι προβλεπόμενες για τον κάθε κλάδο μεταφορών εγκύκλιοι.

      ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

 • Συστήνεται η αποφυγή χρήσης αποδυτηρίων πριν και μετά τους αγώνες.
 • Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο οι τουαλέτες.
 • Οι ομάδες συνίσταται να έρχονται με τις αθλητικές τους εμφανίσεις.  
 • Σε περίπτωση χρήσης αποδυτηρίων, συνιστάται η ατομική χρήση των ντους. Εναλλακτικά, στις περιπτώσεις που τα ντους δεν είναι ατομικά, συστήνεται να παραμένει ένα ντους κενό ανά δύο σε χρήση. Οι χρήστες θα πρέπει να έχουν τα προσωπικά τους είδη (σαμπουάν κ.λ.π.), τα οποία δεν πρέπει να μοιράζονται, καθώς και να φορούν σαγιονάρες.
 • Παρουσίαση video από προπονητή  όχι στο γήπεδο

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 • Ο Α’ και Β’ διαιτητής του αγώνα δεν θα φορούν μάσκα. 
 • Η Γραμματεία, παρατηρητές αγώνα, επόπτες  θα φορούν μάσκα
 • Στη γραμματεία θα υπάρχει αντισηπτικό Gel 
 • Δεν θα χρησιμοποιηθούν αποδυτήρια των διαιτητών παρά μόνο οι τουαλέτες – οι διαιτητές θα έρχονται με τις εμφανίσεις τους. 

  ΑΓΩΝΑΣ

 • Συνίσταται η θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων στην εγκατάσταση
 • Δεν θα γίνει η καθιερωμένη  χειραψία  στην παρουσίαση των ομάδων και στο τέλος του αγώνα. 
 • Να αποφεύγεται το χτύπημα χεριών (hi-5) και εναγκαλισμοί στους πανηγυρισμούς  ü Στις αλλαγές αθλητών δεν θα χρησιμοποιούνται ταμπελάκια αλλαγών. 
 • Θα γίνεται καθαρισμός/απολύμανση πριν τον αγώνα καθώς και στο τέλος εάν ακολουθεί επόμενος αγώνας Βόλεϊ σε:
  • Τραπέζια
  • Καρέκλες
  • Πάγκοι
  • Στύλοι
  • Φιλέ
  • Μπάλες

ΠΑΓΚΟΙ ΟΜΑΔΩΝ

 • Θα  υπάρχουν κενές καρέκλες ενδιάμεσα σε αυτούς που κάθονται στον πάγκο 
 • Θα γίνεται χρήση Μασκών  από τα στελέχη του πάγκου πλην του Α΄Προπονητή
 • Στα time out  οι αθλητές καθιστοί τηρώντας το πρωτόκολλο με τις κενές καρέκλες ενδιάμεσα. 
 • Οι αρχηγοί των ομάδων δεν θα βγαίνουν από  τις γραμμές του κυρίως αγωνιστικού χώρου για να απευθυνθούν προς τον διαιτητή. 
 • Ενδιάμεσα στα σετ, οι ομάδες μαζί με τους αναπληρωματικούς τους και τα στελέχη του πάγκου, θα αλλάζουν πλευρές με τη φορά που δείχνει ο διαιτητής (κυκλικά του γηπέδου)  ü Σε περίπτωση ατομικής βράβευσης ο απονέμων θα πρέπει να φοράει μάσκα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 

ü Εάν παρουσιαστεί κρούσμα κατά την διάρκεια των αγώνων ακολουθείται το πρωτόκολλο που περιγράφεται από την Υγειονομική  Επιστημονική Επιτροπή της

ΓΓΑ https://gga.gov.gr/images/Instructions_EODY-GGA_positive_

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚατηγορίαΜέγιστος Συνολικός Αριθμός
Αποστολές ομάδων40 (20 ανά ομάδα)
Διαιτητές Αγώνα2
Επόπτες Αγώνα2 έως 4
Γραμματεία Αγώνα1 – 2
Παρατηρητής Αγώνα (όπου προβλέπεται)1
Παρατηρητής Διαιτησίας (όπου προβλέπεται)1
Ιατρός Αγώνα (όπου προβλέπεται)1
Μέλη ΔΣ/ΕΟΠΕ & ΕΝΩΣΕΩΝ6
Προσωπικό ΕΟΠΕ & ΕΝΩΣΕΩΝ2
Μέλη ΔΣ αγωνιζόμενων Σωματείων6 το ανώτερο για το γηπεδούχο Σωματείο   κάθε Σωματείο
Δημοσιογράφοι (ΚΑΡΤΑ ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ)-Τεχνικοί μετάδοσης-Σχολιαστές (Για αγώνες με τηλεοπτική μετάδοση ή live streaming)  10
Δημοσιογράφοι (ΚΑΡΤΑ ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ) (Για αγώνες ΧΩΡΙΣ τηλεοπτική μετάδοση ή live streaming )6
Φωτογράφοι2
Security – κατόπιν σχεδίου Κ.Σ.
Βοηθητικό Προσωπικό Αγώνα
(Τεχνικοί, συντηρητές αγωνιστικού
χώρου, προσωπικό για πινακίδες,
προσωπικό για καθαρισμό κ.α)
6
Αστυνομία  – κατόπιν σχεδίουΚ.Σ.
Στατιστική Υπηρεσία ΕΟΠΕ2
Ball Boys5 έως 7

https://www.gga.gov.gr/images/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%9F__%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97%CE%A3_21.9.pdf