Έναρξη Εγγραφών – Επανεγγραφών 2022-2023

Οι Εγγραφές νέων αθλητριών στον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και οι επανεγγραφές των υπαρχόντων αθλητριών του συλλόγου ξεκινούν 26 Αυγούστου.
Ηλικίες από 5 χρονών.
Τμήματα Ακαδημιών, Υποδομής, Αγωνιστικά, Γυναικών, και Ενηλίκων Αθλητριών.
Οι εγγραφές – επανεγγραφές γίνονται στο ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 – 13:00.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 697 208 1828 και 694 229 1960
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής για τα τμήματα βόλεϊ του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στο site του συλλόγου e-εγγραφή – Α. Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (aodexameni.gr) .

Έναρξη Ακαδημιών Σάββατο 4/9.
Επικοινωνήστε μαζί μας ενναλακτικά στο messenger ή στο aodm1987@gmail.com

Ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Δεξαμενής Μεταμόρφωσης καλεί τα μέλη του τη Κυριακή 31/10/21 και ώρα 10:00πμ στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης για την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη παρουσίας του 50% +1 των ενημερωμένων μελών η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Κυριακή 31/10 ώρα 12:00 με όσα μέλη είναι παρόντα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη του συλλόγου είναι ενήμερα τα 2 τελευταία χρόνια

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι Πέμπτη 28/10 και ώρα 22:00 στο email του συλλόγου aodm1987@gmail.com

Έναρξη εγγραφών 2021-2022

May be an image of text that says 'Έναρξη Προετοιμασίας Γυναικείου Τμήματος Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου Ρ.ΔΕΞΑΜΕΝΗΑ Beach Volley 1987 Έναρξη Προετοιμασίας Παγκορασίδων 1-2-3 Κορασίδων 2-3 Δευτέρα Σεπτέμβρη NOAEEAMENHE ΜΕΤΑΜΟΡΟΩΣΗΣ Έναρξη Προετοιμασίας Κορασίδων 1 Volley Ball Έναρξη Εγγραφών Κοριτσιών από 5 ετών Καθημερινά Στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης (Κορίνθου και Χείρωνος) Έναρξη προπονήσεων Από Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου στις 18:30- 20:30 και Σαββατοκύριακο από 09:00 12:00 Ακαδημιών Τμήματα Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Νεανίδων, Γυναικών, Ενηλίκων Αθλητριών Δευτέρα 30 Αυγούστου Υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Θύμης τηλ: 6907732553 Facebook: www.facebook.com/aodexameni email:aodm1987@gmail.com'

Ενόψει της έναρξης προπονήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου σας το επικαιροποιημένο Προπονητικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης (12.8.21), όπως εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, προβλέπει ότι:

Την πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (μετά την περίοδο των θερινών διακοπών), όλοι οι αθλητές/τριες, τεχνικό προσωπικό της ομάδας, ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid19 της ομάδας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις προϋποθέσεις των διευκρινιστικών οδηγιών της Γ.Γ.Α.

• Αθλητές έως και 17 ετών : self test παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας.

• Αθλητές 18 ετών και άνω : rapid test

• Μέλη της Προπονητικής Ομάδας & Στελέχη Ομάδας: rapid test

Ανακοίνωση Προπονητή Γυναικείου Τμήματος

Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την επιτυχημένη προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη, η οποία αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ομίλου μας. Μαζί της Γυμναστής αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Δημήτρης Διαμαντάρας, ενώ το προπονητικό team πλαισιώνεται με τον φυσικοθεραπευτή Αργύρη Βλαχούτσικο.

Η Έφη Μαρτσουκάκη στην 25ετή καριέρα της ως αθλήτρια του βόλεϊ, έχει κατακτήσει  τέσσερα  Πρωταθλήματα  Α1  με τον Παναθηναϊκό, τρία Πρωταθλήματα Α2 με ΖΑΟΝ, Άγιο Σώστη και ΑΕΚ, δύο πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.

Ως προπονήτρια έχει δουλέψει στα αναπτυξιακά τμήματα του ΖΑΟΝ και του Τυφώνα, στη Γυναικεία ομάδα του Αγίου Στεφάνου όπου έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα Β ΕΣΠΑΑΑ και Α ΕΣΠΑΑΑ, με τη Παλλήνη και τον Άγιο Στέφανο έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Παγκορασίδων. Στον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ με τα αναπτυξιακά τμήματα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ Κορασίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ  Παγκορασίδων 1 και 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Παγκορασίδων 3. Στη Νίκη Αμαρουσίου κατέκτησε πρωτάθλημα Α ΕΣΠΑΑΑ και το κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ, ενώ με την προηγούμενη ομάδα της το ΠΑΚ Χαλανδρίου ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία Γυναικών κατακτώντας το πρωτάθλημα Β Εθνικής κατακτώντας και 2 κύπελλα ΕΣΠΑΑΑ.

Καλώς ήρθες Έφη Μαρτσουκάκη, σου ευχόμαστε Υγεία και μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες.