Έναρξη εγγραφών 2021-2022

May be an image of text that says 'Έναρξη Προετοιμασίας Γυναικείου Τμήματος Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου Ρ.ΔΕΞΑΜΕΝΗΑ Beach Volley 1987 Έναρξη Προετοιμασίας Παγκορασίδων 1-2-3 Κορασίδων 2-3 Δευτέρα Σεπτέμβρη NOAEEAMENHE ΜΕΤΑΜΟΡΟΩΣΗΣ Έναρξη Προετοιμασίας Κορασίδων 1 Volley Ball Έναρξη Εγγραφών Κοριτσιών από 5 ετών Καθημερινά Στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης (Κορίνθου και Χείρωνος) Έναρξη προπονήσεων Από Τετάρτη 1n Σεπτεμβρίου στις 18:30- 20:30 και Σαββατοκύριακο από 09:00 12:00 Ακαδημιών Τμήματα Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου Νεανίδων, Γυναικών, Ενηλίκων Αθλητριών Δευτέρα 30 Αυγούστου Υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Θύμης τηλ: 6907732553 Facebook: www.facebook.com/aodexameni email:aodm1987@gmail.com'

Ενόψει της έναρξης προπονήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου σας το επικαιροποιημένο Προπονητικό Πρωτόκολλο Πετοσφαίρισης (12.8.21), όπως εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, προβλέπει ότι:

Την πρώτη εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (μετά την περίοδο των θερινών διακοπών), όλοι οι αθλητές/τριες, τεχνικό προσωπικό της ομάδας, ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid19 της ομάδας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις προϋποθέσεις των διευκρινιστικών οδηγιών της Γ.Γ.Α.

• Αθλητές έως και 17 ετών : self test παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας.

• Αθλητές 18 ετών και άνω : rapid test

• Μέλη της Προπονητικής Ομάδας & Στελέχη Ομάδας: rapid test

Αλλαγή ώρας προπόνησης των Ακαδημιών το Σάββατο 27/1/2018

Αγαπητοί γονείς,

 

λόγω εκδήλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης το Σάββατο 27/01/2018, οι προπονήσεις των Ακαδημιών μόνο για αυτή την ημέρα ορίζονται ως εξής:

ΑΚ1 και ΑΚ2 : 09:00 -10:30
ΑΚ3 και ΑΚ4 : 10:30 – 12:00

Οι προπονήσεις από την Κυριακή 28/01 θα γίνονται κανονικά στις ώρες τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης έχει τη τιμή να σας προσκαλέσει στη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης (Κορίνθου και Χείρωνος) στις 11:00πμ.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα τιμηθούν 3 μεγάλες αθλήτριες του volley για τη προσφορά τους στο Άθλημα, οι αδερφές Μαρία και Νίκη Γκαραγκούνη, καθώς και η Νικολέτα Κουτουξίδου.

Σας περιμένουμε όλους, μέλη, αθλητές και φίλους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ενίσχυση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Σας ενημερώνουμε ότι, το Σάββατο 2/12/2017 και την Κυριακή 3/12/2017 θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και παιχνιδιών σε καλή κατάσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου και λοιπών ευπαθών ομάδων του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Η παραπάνω δράση οργανώνεται απο το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι απο τα παραπάνω μπορούν να τα φέρουν στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου το Σάββατο 2/12/17 από ώρα 09:30-13:30 και την Κυριακή 3/12/17 από ώρα 10:00-13:00.

Ο Στέφανος Πολύζος στον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης

Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Πολύζο. Όπως ανακοινώθηκε στο 2ο Τουρνουά Προετοιμασίας Γυναικών που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογός μας, ο Στέφανος Πολύζος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και θα είναι Υπεύθυνος των Αναπτυξιακών Τμημάτων του συλλόγου.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του Στέφανου Πολύζου

253 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, 4 χρόνια αρχηγός Εθνικής Ελλάδος, 20 χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς (14 χρόνια ως αθλητής  – τα 4 ως αρχηγός – και 6 χρόνια ως 2ος προπονητής), όπου κατέκτησε 11 πρωταθλήματα, Συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ευρώπης και σε f4 Ευρώπης, Έχει βραβευθεί από τον σύνδεσμο Διαιτητών, από το σύνδεσμο προπονητών, από την ΕΟΠΕ, από τον Ολυμπιακό, από τα Βριλλήσια, από τον Ηρακλή Κιφησιάς, έχει βραβευθεί για το ήθος και την προσφορά του στο άθλημα από τον Π.Σ.Α.Τ, έχει βραβευθεί με τον Ολυμπιακό ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Επίσης διατέλεσε 2ος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Ανδρών,  ως 1ος προπονητής στην Εθνική Νέων και στην Εθνική Ελπίδων, πήρε 3 πρωταθλήματα Ελλάδος με τη Γυναικεία ομάδα των Βριλλησίων, πήρε 3 Πανελλήνιες δεύτερες θέσεις με τις Κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς. Ακόμη στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος ως προπονητής με τις ομάδες των Νεανιδων και των Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς. Διατέλεσε προπονητής της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, των Βριλλησίων, της Αγίας Παρασκευής, της Ένωσης Βύρωνα, του Πανελληνίου και του Ηρακλή Κιφησιάς. Έχει παρει χρυσό μετάλλιο σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.