Γυναίκες: Άγιος Στέφανος – ΑΟΔΜ: 0-3 Άνοδος στη Β Εθνική Πρωταθλήτριες Α τοπικού ΕΣΠΑΑΑ

Πρωτάθλημα!! Άνοδος στη Β Εθνική και μαθηματικά πλέον για την ομάδα των Γυναικών, 2 αγωνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας εχτές παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση Πρωτάθλημα και να μην μπαίνει σε διάφορα σενάρια. Έτσι το πρώτο σετ μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς πόντους πήρε διαφορά που κράτησε εύκολα έχοντας πολύ καλή υποδοχή καθώς και πολλές επιθετικές επιλογές. Έτσι εξελίχθηκε και το 2ο σετ με τις αθλήτριες της Έφη Μαρτσουκάκη να παρουσιάζουν και ωραίο θέαμα.

Στο 3ο σετ ο Άγιος Στέφανος πίεσε στην αρχή και μέχρι το 8-2, αλλά από εκεί και πέρα με πολύ μεγάλα ποσοστά στην επιθεση, καλό μπλοκ και αποτελεσματική άμυνα το σετ και το παιχνίδι κατέληξε εύκολα στην ομάδα μας. Χρόνια πολλά στη Φοίβη Βαλεντή που εχτές οι συναθλήτριές της, της επιφύλαξαν γενέθλια στο γήπεδο και η οποία σε μια ωραία συγκυρία γιορτασε και την άνοδο.

Η άνοδος έρχεται μετά από πολύ δουλειά, προγραμματισμό από όλο το τεχνικό επιτελείο, με επικεφαλής την Έφη Μαρτσουκάκη, τον καταξιωμένο Diamantaras Dimitris , που κράτησε την ομάδα σε φόρμα με χαρακτηριστικό σε όλο το 2ο γύρο να κάνει αήττητη πορεία χάνοντας μονο 1 σετ, αλλά και τον φυσικοθεραπευτή Argiris Vlachoutsikos που όποτε χρειάστηκε προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του προλαμβάνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα.

2ο κύπελλο πλέον για την ομάδα μας μέσα στη χρονιά, μετά τις κορασίδες και οι γυναίκες!! Σε μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά με τις Νεάνιδες να ξεκινούν τον χορό των μεταλλίων με τη 2η θέση και με τα πρωταθλήματα των Κορασίδων και των Γυναικών. Ελπίζουμε σε συνέχεια των επιτυχιών!

May be an image of 11 people and text that says 'Κάμπος Χίου Game Result PolisRent TTSMIOT LOAEEAMENNE 1987 METAMOPONZWΣ (18-25, 16-25, 20-25) Γήπεδο Αγίου Στεφάνου Παρασκευή 11/4/22 Πρωτάθλημα Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών 25" Αγωνιστική αρ Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα 1 Παπαγεωργίου Ινα Libero 2 Βαλεντή Φοίβη Libero 3 Κατσιμάνη Σίσσυ Διαγώνιος 4 Σταυριανού Ελπίδα Διαγώνιος Σπαντιδάκη Ελευθερία Κεντρικός 6 Αραμάου Ρόζα Ακραία Τζαφέρη Φαίη Ακραία 8 Παναγιωτοπούλου Χριστίνα Κεντρικός Σταματίου Δανάη Ακραία 10 Σκυλάκου Βασιλική (Αρχηγός) Ακραία Κανακάρη Μελίνα Κεντρικός 12 Σωτηροπούλου Μυρτώ Κεντρικός 13 Φωτουλάκη Μαριάννα Πασαδόρος 15 14 Τσιουτσιούλη Ευαγγελία Πασαδόρος Μαραγκού Στεφανία Ακραία 16 Μπαγλατζή Ευάννα Διαγώνιος 17 Χάρκεν Αλεξίου Παναγιώτα Ισμήνη Κεντρικός Σανιώτη Χρυσάνθη Libero εωρνακοπούλου Μαίρη Πασαδόρος'